Publikavimo data: 2024-01-10
Grietinės ir kondensuoto pieno kremas receptas
Tobulam kreminiam ledų skoniui sukurti reikia tik 3 ingredientų. Tinka mirkyti visų rūšių tortus. Beje! Iš grietinės ir kondensuoto pieno pagaminto torto kremo tirštumą galima reguliuoti savarankiškai. Kuo riebesnė grietinė, tuo tirštesnis bus kremas.
Žingsnis 1
Iš anksto iš šaldytuvo išimkite grietinę ir sutirštinto pieno produktus. Jie turi būti kambario temperatūros, kad gautųsi vientisa konsistencija. Išimkite maišytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite grietinės ir kondensuoto pieno kremą. Tam paimkite gilų dubenį ir į jį supilkite grietinę ir tik dalį kondensuoto pieno. Pradėkite plakti vidutiniu greičiu, kol ingredientai susimaišys. Toliau į mišinį pilkite kondensuotą pieną, kol liks 1/3 kondensuoto pieno.
Žingsnis 3
Dabar suberkite vanilinį cukrų ir plakite dar 1-2 minutes, kad ištirptų. Tada palaipsniui supilkite likusį kondensuotą pieną ir toliau plakite, kol grietinės ir kondensuoto pieno torto kremas sutirštės (apie 15 min.).
Žingsnis 4
Paruoštą kremą 30-40 min. padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.Grietinės ir kondensuoto pieno kremą prireikus galima nudažyti bet kokios spalvos maistiniais dažais.
Kategorijos