Grietinės padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Grietinės padažas

Grietinės padažas puikiai papildo pagrindinį patiekalą. Šis padažas tinka ir prie makaronų, ir prie bulvių. Grietinės padažas ir makaronai yra puikus patiekalų derinys, nes dėl padažo makaronai tampa minkštesni.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
293 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinės padažas Žingsnis 1
Nuluptą svogūną supjaustykite mažais gabalėliais. Susmulkinkite krapus. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite svogūną. Kepkite svogūną, kol suminkštės ir taps skaidrus. Supilkite krapus, papriką, druską ir pipirus. Supilkite kambario temperatūros grietinę. Virkite apie 2 minutes, kol užvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos