Publikavimo data: 2024-05-19
Grikiai su dešrelėmis
Žingsnis 1
Paimkite pjaustymo lentą. Pirmiausia dešrą perpjaukite išilgai į dvi dalis, o tada supjaustykite apskritimais. Tada taip pat supjaustykite morkas ir pusžiedžiais supjaustykite svogūną. Vyšninius pomidorus supjaustykite pusiau.
Žingsnis 2
Paimkite gilią keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Gerai įkaitinkite ir sudėkite visus supjaustytus produktus kepti.
Žingsnis 3
Į keptuvę suberkite grikius, užpilkite juos šiltu verdančiu vandeniu. Tada sudėkite Provanso žoleles ir pomidorų pastą.
Žingsnis 4
Išmaišykite visus ingredientus, uždenkite keptuvę ir palikite virti 15 minučių, kol grikiai išvirs.
Žingsnis 5
Nuimkite keptuvės dangtį, sudėkite griežinėliais supjaustytus vyšninius pomidorus. Pagal skonį pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Patiekalą gerai išmaišykite.
Kategorijos