Grikiai su dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Grikiai su dešrelėmis

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.63/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grikiai su dešrelėmis Žingsnis 1
Paimkite pjaustymo lentą. Pirmiausia dešrą perpjaukite išilgai į dvi dalis, o tada supjaustykite apskritimais. Tada taip pat supjaustykite morkas ir pusžiedžiais supjaustykite svogūną. Vyšninius pomidorus supjaustykite pusiau.

Žingsnis 2

Grikiai su dešrelėmis Žingsnis 2
Paimkite gilią keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Gerai įkaitinkite ir sudėkite visus supjaustytus produktus kepti.

Žingsnis 3

Grikiai su dešrelėmis Žingsnis 3
Į keptuvę suberkite grikius, užpilkite juos šiltu verdančiu vandeniu. Tada sudėkite Provanso žoleles ir pomidorų pastą.

Žingsnis 4

Grikiai su dešrelėmis Žingsnis 4
Išmaišykite visus ingredientus, uždenkite keptuvę ir palikite virti 15 minučių, kol grikiai išvirs.

Žingsnis 5

Grikiai su dešrelėmis Žingsnis 5
Nuimkite keptuvės dangtį, sudėkite griežinėliais supjaustytus vyšninius pomidorus. Pagal skonį pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Patiekalą gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos