Publikavimo data: 2024-05-25
Grikiai su dešrelėmis ir padažu
Šiandien grikiais sunku ką nors nustebinti, tačiau šioje versijoje tai ne tik košė, bet ir visavertis, skanus ir net pikantiškas patiekalas. Tokius grikius, virtus su kvapniomis dešrelėmis, daržovėmis ir prieskoniais, vargu ar galima pavadinti nuobodžiais. Jo puokštė tokioje sudėtyje atsiskleidžia ir pasipildo geriausiu įmanomu būdu. Be to, jį paruošti nėra taip sudėtinga.
Žingsnis 1
Nuplaukite grikius ir 15-17 minučių palaikykite juos verdančiame vandenyje. Suberkite šakute, uždenkite dangčiu ir išjunkite ugnį.
Žingsnis 2
Į keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite smulkintą svogūną ir tarkuotas morkas. Sudėkite griežinėliais supjaustytas dešreles.
Žingsnis 3
Pomidorų padažą stiklinėje atskieskite vandeniu ir supilkite į keptuvę su daržovėmis. Pagardinkite druska ir pipirais. Jei padažas per skystas, įberkite šiek tiek miltų. Suberkite smulkintas petražoles ir išmaišykite.
Kategorijos