Grikiai su dešros kukuliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Grikiai su dešros kukuliais

Taip mėsos kukuliai mėgstami gaminti Italijoje - paprastai ir patogiai. Keturiomis dešrelėmis galima pamaitinti visą šeimą, tai labai ekonomiška. Grikiai gaunasi traškūs ir aromatingi. Būtinai išbandykite.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
23 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Grikiai su dešros kukuliais Žingsnis 1
Keptuvę statykite ant ugnies, o tuo metu, naudodami buką peilio pusę, išspauskite dešrelių turinį į mažus mėsos kukuliukus.

Žingsnis 2

Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite mėsos kukuliukus ir kepkite, kad apskrustų.

Žingsnis 3

Grikiai su dešros kukuliais Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus ir morkas, sudėkite į mėsą ir kepkite, kol svogūnai taps auksiniai.

Žingsnis 4

Grikiai su dešros kukuliais Žingsnis 4
Suberkite grikius ir minutę švelniai maišydami pakepinkite.

Žingsnis 5

Užpilkite karštu vandeniu, kad šiek tiek apsemtų turinį. Uždenkite dangčiu ir virkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, paprasta, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grikių patiekalai, grūdų patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, grikių garnyrai, receptų knyga

Kategorijos