Publikavimo data: 2025-08-20
Grikiai su dešros kukuliais
Taip mėsos kukuliai mėgstami gaminti Italijoje - paprastai ir patogiai. Keturiomis dešrelėmis galima pamaitinti visą šeimą, tai labai ekonomiška. Grikiai gaunasi traškūs ir aromatingi. Būtinai išbandykite.
Žingsnis 1
Keptuvę statykite ant ugnies, o tuo metu, naudodami buką peilio pusę, išspauskite dešrelių turinį į mažus mėsos kukuliukus.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite mėsos kukuliukus ir kepkite, kad apskrustų.
Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus ir morkas, sudėkite į mėsą ir kepkite, kol svogūnai taps auksiniai.
Žingsnis 4
Suberkite grikius ir minutę švelniai maišydami pakepinkite.
Žingsnis 5
Užpilkite karštu vandeniu, kad šiek tiek apsemtų turinį. Uždenkite dangčiu ir virkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių.
Kategorijos