Publikavimo data: 2025-08-17
Grikiai su grybais ir alyvuogėmis
Grikiai su grybais ir alyvuogėmis yra labai skanus ir sveikas patiekalas. Alyvuogės dėl savo rūgštumo suteikia grikiams ir grybams neįprastą ir išskirtinį skonį. Labai populiarus patiekalas ant šventinių stalų. Patiks visiems grybų ir ne tik mėgėjams. Paruošimas neužima daug laiko.
Žingsnis 1
Nuplaukite grikius po tekančiu vandeniu, tada perliekite šaltu vandeniu. Sudėkite į puodą ir užvirkite. Virkite 20 minučių nemaišydami. Grybus nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais ir pakepinkite keptuvėje.
Žingsnis 2
Svogūnus nuplaukite, supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite alyvuogių aliejuje, kol paruduos. Alyvuoges susmulkinkite ir gerai išmaišykite.
Kategorijos