Grikiai su kefyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Grikiai su kefyru

Grikių nauda ne kartą įrodyta. Juose gausu ląstelienos, aminorūgščių, vitaminų B ir P. Jei norite, kad grikiai būtų traškūs, iš anksto juos 3-4 min. pakepinkite keptuvėje neįpylus aliejaus. Grikiai su kefyru puikiai tinka maistingiems ir sveikiems pusryčiams ar vakarienei.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grikiai su kefyru Žingsnis 1
Į puodą supilkite šaltą vandenį ir įberkite druskos. Į vandenį supilkite nuplautus grikius.

Žingsnis 2

Grikiai su kefyru Žingsnis 2
Virkite grikius 20 minučių, kol vanduo visiškai išgaruos.

Žingsnis 3

Grikiai su kefyru Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite sviestą.

Žingsnis 4

Grikiai su kefyru Žingsnis 4
Sviestą kruopščiai sumaišykite su grikiais.

Žingsnis 5

Grikiai su kefyru Žingsnis 5
Į išvirtus grikius supilkite kefyrą, pagal skonį įberkite cukraus.

Žingsnis 6

Grikiai su kefyru Žingsnis 6
Kruopščiai sumaišykite grikius ir kefyrą.

Žingsnis 7

Grikiai su kefyru Žingsnis 7
Išvirusius grikius sudėkite į lėkštes, galite papuošti graikiniais riešutais ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos