Grikiai su kepta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Grikiai su kepta dešra

Grikiai - nuo vaikystės mums pažįstami grūdai. Grikiai su dešra - paprastas, skanus, sotus, naminis patiekalas! Grikiai yra neįtikėtinai sveiki grūdai, juose yra treonino, lizino ir triptofano (aminorūgščių, būtinų mūsų organizmui, kad susidarytų baltymai ir tinkamai vyktų visi medžiagų apykaitos procesai).
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
306 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Grikiai su kepta dešra Žingsnis 1
Išvirkite grikius. Sudėkite grikius į puodą, užpilkite vandeniu santykiu 1:2, pastatykite ant ugnies, kai tik užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite dar 20-25 min.

Žingsnis 2

Grikiai su kepta dešra Žingsnis 2
Išvalykite dešreles. Padarykite pjūvius abiejose dešrelių pusėse, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žingsnis 3

Grikiai su kepta dešra Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, apkepkite dešreles.

Žingsnis 4

Grikiai su kepta dešra Žingsnis 4
Dešreles su grikiais patiekite šiltas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, paprasta, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grikių patiekalai, grūdų patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, grikių garnyrai, receptų knyga

Kategorijos