Grikiai su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Grikiai su kiauliena

Grikiai yra vienas populiariausių garnyrų Rusijoje. Šis patiekalas pas mus atkeliavo iš Graikijos ir užėmė garbingą vietą Rusijos valgiaraštyje. Grikiai patiekiami su padažu, kotletais ir mėsos kukuliais. Šiame recepte nagrinėsime garsiojo grikių kupečkio paruošimą. Šiam patiekalui paruošti reikės grikių, kiaulienos ir daržovių. Viskas greitai ir paprastai paruošiama keptuvėje.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
287 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grikiai su kiauliena Žingsnis 1
Mėsą ir svogūnus apkepkite gilioje keptuvėje su augaliniu aliejumi. Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.

Žingsnis 2

Grikiai su kiauliena Žingsnis 2
Išvirkite grikius pasūdytame vandenyje santykiu 1:2. Vanduo turi visiškai užvirti, tada grikius galite sudėti į mėsą ir viską išmaišyti. Palikite patiekalą brinkti po uždaru dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos