Publikavimo data: 2024-03-25
Grikiai su kiauliena
Grikiai yra vienas populiariausių garnyrų Rusijoje. Šis patiekalas pas mus atkeliavo iš Graikijos ir užėmė garbingą vietą Rusijos valgiaraštyje. Grikiai patiekiami su padažu, kotletais ir mėsos kukuliais. Šiame recepte nagrinėsime garsiojo grikių kupečkio paruošimą. Šiam patiekalui paruošti reikės grikių, kiaulienos ir daržovių. Viskas greitai ir paprastai paruošiama keptuvėje.
Žingsnis 1
Mėsą ir svogūnus apkepkite gilioje keptuvėje su augaliniu aliejumi. Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 2
Išvirkite grikius pasūdytame vandenyje santykiu 1:2. Vanduo turi visiškai užvirti, tada grikius galite sudėti į mėsą ir viską išmaišyti. Palikite patiekalą brinkti po uždaru dangčiu.
Kategorijos