Publikavimo data: 2025-08-18
Grikiai su mėsa orkaitėje
Grikiai pagal šį receptą būna trapūs ir skanūs.
Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite svogūnus. Jų kiekis priklauso nuo jūsų pageidavimų. Man patinka daug svogūnų. Žiupsnelis druskos, žiupsnelis maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 2
Viską sumaišykite iki vientisos masės. Į kepimo formą supilkite augalinį aliejų. Paskleiskite faršą, sukrėskite ją į kamuoliukus.
Žingsnis 3
Ant maltos mėsos tolygiai paskleiskite nuplautus grikius.
Žingsnis 4
Įpilkite vandens. Galite įdėti morkų.
Žingsnis 5
Formą iš viršaus uždenkite folija ir 35 minutes pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kategorijos