Publikavimo data: 2024-03-25
Grikiai su pomidorų pasta
Grikiai yra vienas populiariausių garnyrų Rusijoje. Grikiai dažnai patiekiami su padažu, kotletais ir mėsos kukuliais. Grikiai gali būti skanūs ir be mėsos priedų, tam tereikia juos pagardinti geru padažu. Šiame recepte atskleisime skanių grikių su pomidorų pasta gaminimo paslaptis.
Žingsnis 1
Grikius virkite 20 minučių. Vieną puodelį grikių užpilkite dviem puodeliais vandens. Vandenį pasūdykite. Virkite grikius, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje.
Žingsnis 3
Į svogūnus suberkite grikius ir pomidorų pastą. Gerai išmaišykite ir palikite troškintis 5 minutes uždengę dangčiu ant silpnos ugnies.
Kategorijos