Publikavimo data: 2025-08-17
Grikiai su vištiena ir grybais
Lengvai paruošiamas, skanus ir sotus patiekalas, kuris nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Kepkite filė aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Į vištieną suberkite svogūnus, įpilkite dar šiek tiek aliejaus ir viską kartu kepkite 5 minutes.
Žingsnis 5
Morkas stambiai sutarkuokite ir 5 minutes pakepinkite atskiroje keptuvėje.
Žingsnis 6
Sudėkite filė, svogūnus ir morkas į puodą ir kepkite kartu 2 minutes.
Žingsnis 7
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, sudėkite į keptuvę ir kepkite, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 8
Kruopščiai nuplaukite grikius nuo nešvarumų.
Žingsnis 9
Sudėkite grybus į puodą, tada suberkite grikius, įberkite druskos, pipirų, pagardinkite pagal skonį ir užpilkite 2 puodeliais verdančio vandens. Virkite ant mažiausios ugnies po dangčiu 15-20 minučių (kol grikiai sugers visą vandenį).
Kategorijos