Publikavimo data: 2025-08-18
Grikiai su vištiena sotūs ir aromatingi "2 in 1"
Mūsų šeimoje visi mėgsta grikius. Jie skanūs, sveiki ir sotūs. O kai kyla klausimas, su kuo jį gaminti, mano dukra visada prašo "2 viename": pagaminti sriubą ir garnyrą su vištiena. Taip gimė šis patiekalas: ir pirmas, ir antras iš karto. Nebrangus, skanus, sotus ir sveikas. Būtinai turėtumėte pabandyti jį pasigaminti.
Žingsnis 1
Vištieną išvirkite, padalykite į pluoštus.
Žingsnis 2
Nuplaukite grikius, išvirkite juos kaip garnyrą, palikite keptuvėje 5-10 minučių, kad "baigtų virti".
Žingsnis 3
Gerai įkaitintoje keptuvėje lengvai apkepkite vištienos skaidulas, kol jos paruduos.
Žingsnis 4
Išimkite vištieną iš keptuvės, tame pačiame aliejuje apkepkite stambiai sutarkuotas morkas.
Žingsnis 5
Sudėkite morkas, grikius ir vištieną į keptuvę, pagal skonį įberkite prieskonių ir šiek tiek vištienos sultinio.
Žingsnis 6
Likusį sultinį naudoju sriubai virti. Į sultinį įdedu bulvių, morkų ir grikių.
Kategorijos