Grikiai, virti rankovėje su vištienos blauzdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Grikiai, virti rankovėje su vištienos blauzdelėmis

Rankovėje virti grikiai išlieka skanūs ir minkšti net ir po kelių dienų. Tokį patiekalą galima ruošti kaip sočius pietus, jei norisi, mėsą galima pakeisti kaloringesne. Tokiame produkte išlieka daugiau vitaminų, kitaip nei tradiciniu būdu virtuose grikiuose.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grikiai, virti rankovėje su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 1
Kepkite mėsą įkaitintoje keptuvėje, kol ji paruduos, ir porą minučių troškinkite.

Žingsnis 2

Grikiai, virti rankovėje su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 2
Supjaustykite norimas daržoves, sudėkite jas į rankovę, tada sudėkite grikius ir vištienos blauzdas. Suberkite prieskonius ir kelis kartus pakratykite rankovę, kad visi produktai susimaišytų. Supilkite 200 ml vandens, uždarykite rankovę ir padarykite joje keletą skylučių, patogiau tai padaryti dantų krapštuku.

Žingsnis 3

Grikiai, virti rankovėje su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 3
Rankovę pašaukite į orkaitę, patogiau, jei ji yra formoje, kepkite 180 C temperatūroje, o kai patiekalas bus paruoštas, rankovę atsargiai įpjaukite ir apibarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos