Publikavimo data: 2025-08-17
Grikių košė su mėsa
Sunku pervertinti naudingąsias grikių savybes. Pagal šį receptą jie bus skanūs ir traškūs.
Žingsnis 1
Mėsą (aš naudojau kalakutieną) supjaustykite nedideliais gabalėliais ir kepkite keptuvėje, kol mėsa bus pusiau iškepusi.
Žingsnis 2
Nulupkite ir supjaustykite svogūną, suberkite į mėsą ir uždengę dangčiu troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Grikius gerai nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite.
Žingsnis 4
Į mėsą suberkite kruopas, druską ir pipirus, pagal skonį galite įberti prieskonių ir užpilkite verdančiu vandeniu taip, kad vanduo apsemtų turinį maždaug per pirštą.
Žingsnis 5
Kai užvirs, uždenkite dangčiu, sumažinkite kaitrą ir palikite 10 minučių. Tada išjunkite kaitrą ir uždengę palikite dar 15 minučių.
Kategorijos