Grikių košė su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Grikių košė su mėsa

Sunku pervertinti naudingąsias grikių savybes. Pagal šį receptą jie bus skanūs ir traškūs.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Grikių košė su mėsa Žingsnis 1
Mėsą (aš naudojau kalakutieną) supjaustykite nedideliais gabalėliais ir kepkite keptuvėje, kol mėsa bus pusiau iškepusi.

Žingsnis 2

Grikių košė su mėsa Žingsnis 2
Nulupkite ir supjaustykite svogūną, suberkite į mėsą ir uždengę dangčiu troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Grikių košė su mėsa Žingsnis 3
Grikius gerai nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite.

Žingsnis 4

Grikių košė su mėsa Žingsnis 4
Į mėsą suberkite kruopas, druską ir pipirus, pagal skonį galite įberti prieskonių ir užpilkite verdančiu vandeniu taip, kad vanduo apsemtų turinį maždaug per pirštą.

Žingsnis 5

Grikių košė su mėsa Žingsnis 5
Kai užvirs, uždenkite dangčiu, sumažinkite kaitrą ir palikite 10 minučių. Tada išjunkite kaitrą ir uždengę palikite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, paprasta, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grikių patiekalai, grūdų patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, grikių garnyrai, receptų knyga

Kategorijos