Publikavimo data: 2024-06-09
Grikių makaronai su švelniais vištienos gabalėliais po sūrio padažu
Mūsų šalyje grikiai labai populiarūs; jie verdami kaip trapi košė, dedami į sriubas, į mėsos apkepus ir pyragus. Neseniai lentynose pasirodė originalūs japoniški makaronai-soba, kurių pagrindą sudaro grikių miltai. Kaip ir nesmulkinti grikių makaronai, jie labai naudingi, nes juose yra vitaminų B1, B2, B6, B9, E, PP, gausu augalinių baltymų ir sveikų angliavandenių. Pabandykite paruošti grikių makaronus pagal mūsų receptą su švelniais vištienos gabalėliais po sūrio padažu, ir paprasti grikiai atvers jums naują skonį.
Žingsnis 1
Pakepinkite svogūną ir česnaką, kol taps auksiniai. Česnakai iškepa daug greičiau nei svogūnai, todėl česnaką galite įdėti 2-3 minutėmis vėliau. Taip patiekalas bus daug aromatingesnis. Kai svogūnai ir česnakai taps auksiniai ir pasklis lengvas aromatas, sudėkite nedideliais gabalėliais supjaustytą mėsą. Virkite apie 5 minutes, kol mėsa pakeis spalvą.
Žingsnis 2
Supilkite pieną ir nuolat maišydami užvirinkite. Sutarkuokite dviejų rūšių sūrį ir sudėkite į keptuvę su mėsa. Pagal skonį pagardinkite druska ir įberkite žolelių. Virkite dar apie 5 minutes.
Kategorijos