Publikavimo data: 2025-08-18
Grikių "Po-kupechecheski" su malta jautiena
Šis receptas yra greitas, bet labai skanus. Paprastai jį valgo net tie, kurie grikių nelabai mėgsta.
Žingsnis 1
Daržoves supjaustykite, suberkite į įkaitintą keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi, ir kepkite, kol paruduos.
Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą, išmaišykite ir kepkite apie 5-10 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Sudėkite nuplautus grikius, 3 valgomuosius šaukštus pomidorų pastos, mėgstamus prieskonius pagal skonį ir tiek vandens, kad jo lygis būtų 1 cm virš grikių (maždaug 2 puodeliai).
Žingsnis 4
Užvirinkite ir troškinkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu, kol grikiai išvirs (apie 15 minučių).
Kategorijos