Grikių "Po-kupechecheski" su malta jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Grikių "Po-kupechecheski" su malta jautiena

Šis receptas yra greitas, bet labai skanus. Paprastai jį valgo net tie, kurie grikių nelabai mėgsta.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Grikių "Po-kupechecheski" su malta jautiena Žingsnis 1
Daržoves supjaustykite, suberkite į įkaitintą keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi, ir kepkite, kol paruduos.

Žingsnis 2

Grikių "Po-kupechecheski" su malta jautiena Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą, išmaišykite ir kepkite apie 5-10 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Grikių "Po-kupechecheski" su malta jautiena Žingsnis 3
Sudėkite nuplautus grikius, 3 valgomuosius šaukštus pomidorų pastos, mėgstamus prieskonius pagal skonį ir tiek vandens, kad jo lygis būtų 1 cm virš grikių (maždaug 2 puodeliai).

Žingsnis 4

Grikių "Po-kupechecheski" su malta jautiena Žingsnis 4
Užvirinkite ir troškinkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu, kol grikiai išvirs (apie 15 minučių).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, paprasta, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grikių patiekalai, grūdų patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, grikių garnyrai, receptų knyga

Kategorijos