Grilyje keptas sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Grilyje keptas sūris

Kepto sūrio receptas kilęs iš Prancūzijos. Jį išrado rašytojo Čarlzo Dikenso žmona Kotryna. Dabar yra daug skanių užkandžių ruošimo variantų. Visų jų atlikimas paprastas. Sūrio gabalėliai paprastai apkepami ir kepami aliejuje keptuvėje. Galima imti tarkuotą sūrį ir derinti jį su žalumynų įdaru. Keptuvėje kepto sūrio paruošimas - tai kelių minučių klausimas. Kad sūris būtų minkštas, jį reikia kepti gerai įkaitintame kokybiškame aliejuje.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
381 kcal.
Baltymai
25 g
Riebalai
40 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grilyje keptas sūris Žingsnis 1
Apkepkite sūrį. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Apvoliokite sūrį prieskoniuose ir druskoje. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytą sūrį. Apkepkite griežinėlius iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos