Publikavimo data: 2024-04-17
Grilyje keptas sūris
Kepto sūrio receptas kilęs iš Prancūzijos. Jį išrado rašytojo Čarlzo Dikenso žmona Kotryna. Dabar yra daug skanių užkandžių ruošimo variantų. Visų jų atlikimas paprastas. Sūrio gabalėliai paprastai apkepami ir kepami aliejuje keptuvėje. Galima imti tarkuotą sūrį ir derinti jį su žalumynų įdaru. Keptuvėje kepto sūrio paruošimas - tai kelių minučių klausimas. Kad sūris būtų minkštas, jį reikia kepti gerai įkaitintame kokybiškame aliejuje.
Žingsnis 1
Apkepkite sūrį. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Apvoliokite sūrį prieskoniuose ir druskoje. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytą sūrį. Apkepkite griežinėlius iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos