Publikavimo data: 2025-08-17
Grilyje keptas sūris
Labai įdomus ir skanus patiekalas, sūris ištrauktas, pluta traški. Tiesiog skanu!
Žingsnis 1
Sūrį supjaustykite 1-1,5 cm storio griežinėliais.
Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinį. Išplakite šakute iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Miltus supilkite į atskirą gilų dubenį.
Žingsnis 4
Į atskirą gilų dubenį taip pat supilkite džiūvėsėlius.
Žingsnis 5
Kiekvieną sūrio gabalėlį iš abiejų pusių panardinkite į kiaušinių mišinį.
Žingsnis 6
Tada kiekvieną sūrio gabalėlį apvoliokite miltuose.
Žingsnis 7
Vėl panardinkite sūrį į kiaušinių mišinį.
Žingsnis 8
Galiausiai kiekvieną sūrio gabalėlį gausiai apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 9
Keptuvę įkaitinkite iki vidutinės ugnies, supilkite augalinį aliejų.
Žingsnis 10
Sudėkite sūrio griežinėlius ir kepkite iš vienos pusės, kol apskrus (3-5 min.), neuždengdami keptuvės dangčiu.
Žingsnis 11
Apverskite sūrio griežinėlius ir kepkite, kol antroji pusė taps auksinė.
Kategorijos