Grilyje keptas sūris džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Grilyje keptas sūris džiūvėsėliuose

Ant grotelių keptas sūris apkepe gali būti greitas užkandis prie alaus arba savarankiškas patiekalas. Paruošimui rinkitės kietą sūrį, kepant jis geriau išlaiko formą. Sūrį reikia supjaustyti lazdelėmis ir apvolioti kiaušinyje bei džiūvėsėliuose. Geriausia sūrio lazdeles patiekti su bruknių ar kitų uogų padažu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
585 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
59 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (41 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grilyje keptas sūris džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Įdarykite sūrį. Supjaustykite sūrį pailgais griežinėliais. Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinius ir suplakite juos su druska bei pipirais. Kitame dubenyje paruoškite džiūvėsėlius. Pirmiausia sūrį pamerkite į kiaušinių mišinį, o tada į džiūvėsėlius. Šį veiksmą pakartokite kelis kartus, kad sūris taptų labai traškus.

Žingsnis 2

Grilyje keptas sūris džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Apkepkite sūrį. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite sūrio lazdeles. Kepkite 3-5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Tada išimkite sūrio lazdeles ir sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad išsiskirtų riebalų perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos