Publikavimo data: 2024-05-26
Grilyje keptas sūris džiūvėsėliuose
Ant grotelių keptas sūris yra puikus karštas užkandis sau arba visai kompanijai. Jį galima patiekti su įvairiais padažais: pomidorų, sūrio ar uogų. Rinkitės šviežią minkštą sūrį, kuris kepant neišsilydys, todėl patiekalas išeis gražus ir labai skanus!
Žingsnis 1
Ant lėkštės pabarstykite džiūvėsėlių, kad būtų patogu juose apvolioti sūrio griežinėlius. Atskirame dubenyje šakute suplakite kiaušinius.
Žingsnis 2
Sūrį panardinkite į plaktą kiaušinį.
Žingsnis 3
Apvoliokite sūrį džiūvėsėliuose.
Žingsnis 4
Apkepkite apkeptus sūrio gabalėlius karštame aliejuje iš pradžių iš vienos pusės, paskui iš kitos, kol paruduos.
Kategorijos