Publikavimo data: 2024-04-17
Grilyje keptas sūris su česnakais
Keptuvėje keptas sūris su česnakais yra vienas paprasčiausių Europos ir Viduržemio jūros regiono virtuvės delikatesų. Pagrindas - Adygea sūris. Dėl minkštos konsistencijos ir ne itin rūgštaus skonio šis sūris yra universalus produktas. Keptas sūris įtraukiamas į salotų, užkandžių receptus, tačiau vartojamas ir kaip atskiras patiekalas su duona ir karštais gėrimais. Adygėjos sūryje yra daug kalcio ir vitaminų.
Žingsnis 1
Paruoškite užkandį. Susmulkinkite česnaką. Kiekvieną skiltelę peiliu padalykite į 3-4 dalis. Sūrį supjaustykite gabalėliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite į jį susmulkintą česnaką. Po 2 minučių į keptuvę sudėkite sūrį. Kepkite sūrį 1 minutę ant vidutinės ugnies. Apverskite sūrį, suberkite papriką ir druską. Apkepkite sūrį 3-4 minutes ir padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
Kategorijos