Grilyje keptas sūris su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Grilyje keptas sūris su česnakais

Keptuvėje keptas sūris su česnakais yra vienas paprasčiausių Europos ir Viduržemio jūros regiono virtuvės delikatesų. Pagrindas - Adygea sūris. Dėl minkštos konsistencijos ir ne itin rūgštaus skonio šis sūris yra universalus produktas. Keptas sūris įtraukiamas į salotų, užkandžių receptus, tačiau vartojamas ir kaip atskiras patiekalas su duona ir karštais gėrimais. Adygėjos sūryje yra daug kalcio ir vitaminų.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
317 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.44/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grilyje keptas sūris su česnakais Žingsnis 1
Paruoškite užkandį. Susmulkinkite česnaką. Kiekvieną skiltelę peiliu padalykite į 3-4 dalis. Sūrį supjaustykite gabalėliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite į jį susmulkintą česnaką. Po 2 minučių į keptuvę sudėkite sūrį. Kepkite sūrį 1 minutę ant vidutinės ugnies. Apverskite sūrį, suberkite papriką ir druską. Apkepkite sūrį 3-4 minutes ir padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos