Publikavimo data: 2024-04-05
Grybai ant grilio keptuvės
Keptuvėje ant grotelių kepti šampinjonai - vertingas receptas kiekvienos namų šeimininkės kulinarijos užrašų knygelėje. Ant grotelių kepti pievagrybiai atrodo įspūdingai - jų paviršiuje matyti net kepimo juostelės. Kad grybai būtų sultingi, juos reikia marinuoti. Kepimui ant grotelių rinkitės didelio dydžio egzempliorius. Jie laikomi pačiais skaniausiais.
Žingsnis 1
Marinuokite grybus. Supjaustytus grybus sudėkite į gilų dubenį, supilkite kečupą, sutrintą česnaką, rūkytą papriką, cukrų ir druską. Išmaišykite turinį ir palikite mirkti 30 minučių.
Žingsnis 2
Grybus kepkite ant grotelių. Marinuotus grybus sudėkite ant įkaitusios grilio keptuvės. Vieną pusę kepkite ant grotelių 2-3 minutes, apverskite ir dar kartą apkepkite.
Kategorijos