Grybai ant grilio keptuvės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Grybai ant grilio keptuvės

Keptuvėje ant grotelių kepti šampinjonai - vertingas receptas kiekvienos namų šeimininkės kulinarijos užrašų knygelėje. Ant grotelių kepti pievagrybiai atrodo įspūdingai - jų paviršiuje matyti net kepimo juostelės. Kad grybai būtų sultingi, juos reikia marinuoti. Kepimui ant grotelių rinkitės didelio dydžio egzempliorius. Jie laikomi pačiais skaniausiais.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
53 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai ant grilio keptuvės Žingsnis 1
Marinuokite grybus. Supjaustytus grybus sudėkite į gilų dubenį, supilkite kečupą, sutrintą česnaką, rūkytą papriką, cukrų ir druską. Išmaišykite turinį ir palikite mirkti 30 minučių.

Žingsnis 2

Grybai ant grilio keptuvės Žingsnis 2
Grybus kepkite ant grotelių. Marinuotus grybus sudėkite ant įkaitusios grilio keptuvės. Vieną pusę kepkite ant grotelių 2-3 minutes, apverskite ir dar kartą apkepkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos