Grybai česnakiniame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Grybai česnakiniame padaže

Grybai česnakiniame padaže. Greitai ir lengvai paruošiama. Juos galima patiekti su bulvių koše, makaronais arba kaip atskirą užkandį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
33 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Grybai česnakiniame padaže Žingsnis 1
Svogūnus pakepinkite augaliniame aliejuje ir svieste.

Žingsnis 2

Grybai česnakiniame padaže Žingsnis 2
Sudėkite grybus ir trečdalį smulkiai supjaustyto arba į keptuvę įspausto česnako.

Žingsnis 3

Grybai česnakiniame padaže Žingsnis 3
Pievagrybius troškinkite, kol beveik išvirs. Pabaigoje apšlakstykite balzaminiu actu ir pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 4

Grybai česnakiniame padaže Žingsnis 4
Įdėkite likusį česnaką ir smulkiai supjaustytas petražoles. Gerai išmaišykite ir dar porą minučių kepkite ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos