Grybai grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Grybai grietinėlės padaže

Grybai grietinėlės padaže gali būti karštas užkandis arba garnyras prie makaronų ir grikių. Šiam patiekalui ruošti rinkitės tvirtus grybus su balta kepurėle. Tokie grybai yra šviežiausi. Šiek tiek pasenę duoda per daug vandens. Dėl to pailgės virimo laikas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Grybai grietinėlės padaže Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite svogūną, kol taps skaidrus. Sudėkite supjaustytus grybus ir gerai išmaišykite. Kepkite daržoves 2-3 minutes. Pabarstykite prieskoniais ir dar kartą išmaišykite. Toliau kepkite ant didelės ugnies 2-3 minutes. Į keptuvę supilkite grietinėlę. Nuolat maišydami troškinkite ant didelės ugnies dar 2-3 minutes, kol grietinėlė užvirs. Po to sumažinkite kaitrą iki silpnos ugnies. Kai padažas sutirštės, nukelkite jį nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos