Publikavimo data: 2024-04-01
Grybai grietinėlės padaže
Grybai grietinėlės padaže gali būti karštas užkandis arba garnyras prie makaronų ir grikių. Šiam patiekalui ruošti rinkitės tvirtus grybus su balta kepurėle. Tokie grybai yra šviežiausi. Šiek tiek pasenę duoda per daug vandens. Dėl to pailgės virimo laikas.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite svogūną, kol taps skaidrus. Sudėkite supjaustytus grybus ir gerai išmaišykite. Kepkite daržoves 2-3 minutes. Pabarstykite prieskoniais ir dar kartą išmaišykite. Toliau kepkite ant didelės ugnies 2-3 minutes. Į keptuvę supilkite grietinėlę. Nuolat maišydami troškinkite ant didelės ugnies dar 2-3 minutes, kol grietinėlė užvirs. Po to sumažinkite kaitrą iki silpnos ugnies. Kai padažas sutirštės, nukelkite jį nuo ugnies.
Kategorijos