Grybai majoneze orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Grybai majoneze orkaitėje

Grybai yra puikus produktas, galintis paįvairinti kasdienį meniu. Pigiausi grybai yra dirbtinai užauginti grybai - pievagrybiai. Iškepti orkaitėje jie bus puikus mėsos patiekalų, grūdų ir daržovių garnyrų priedas. Majoneze ir prieskoniuose marinuotus grybus taip pat galima patiekti kaip savarankišką užkandį.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Grybai majoneze orkaitėje Žingsnis 1
Marinuokite grybus. Į gilų dubenį sudėkite majonezą, smulkintą česnaką ir prieskonius. Gerai išmaišykite. Į marinatą sudėkite grybus ir dar kartą išmaišykite. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir palikite 30 min.

Žingsnis 2

Grybai majoneze orkaitėje Žingsnis 2
Iškepkite grybus orkaitėje. Sudėkite grybus į karščiui atsparų indą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos