Publikavimo data: 2024-03-31
Grybai orkaitėje
Pagal klasikinį grybų kepimo orkaitėje receptą grybai iš pradžių marinuojami, tada sudedami ant kepimo skardos ir iškepami. Tačiau yra ir kitų patiekalo gaminimo variantų. Pavyzdžiui, visiškai suvynioti grybus į foliją, o tada siųsti juos kepti. Grybai mirkomi savo sultyse ir gaunasi stebėtinai minkšti, šiek tiek traškūs ir labai skanūs.
Žingsnis 1
Įdarykite grybus. Tam grybų kepurėles ištepkite smulkintu česnaku. Tuomet į kiekvieno grybo vidurį tolygiai dėkite tarkuoto lydyto sūrio. Įdėkite majonezo, druskos ir pipirų. Ant viršaus uždėkite griežinėliais supjaustytas grybų kojeles.
Žingsnis 2
Iškepkite grybus. Kiekvieną įdarytą grybą atsargiai suvyniokite į foliją ir padėkite ant kepimo skardos. Kepkite 35-40 minučių 180 ˚C temperatūroje.
Kategorijos