Grybai po sūrio sluoksniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Grybai po sūrio sluoksniu

Labai skanus ir greitas užkandis. Paruošiamas per kelias minutes ir valgomas iš pat ryto.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Grybai po sūrio sluoksniu Žingsnis 1
Nuplaukite grybus ir išpjaukite jų kojeles. Kepimo skardą išklokite folija ir sudėkite ant jos kepurėles. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Česnakus užpilkite grietine ir viską gerai išmaišykite. Įberkite druskos. Padažą šaukštu supilkite į grybų kepurėles.

Žingsnis 2

Grybai po sūrio sluoksniu Žingsnis 2
Ant viršaus gausiai pabarstykite tarkuoto sūrio.

Žingsnis 3

Grybai po sūrio sluoksniu Žingsnis 3
Apibarstykite maltais pipirais ir hmeli-suneli, siųskite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių Celsijaus. Kepkite, kol sūris paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos