Publikavimo data: 2024-06-16
Grybai su bulvėmis orkaitėje su grietine
Gardūs grybai su bulvėmis - tai patiekalas, kurį reikia ilgai ruošti, tačiau jis nustebins elegantišku ir unikaliu rezultatu. Šis patiekalas netiks nemokantiems gaminti žmonėms, nes jis nėra lengvai paruošiamas. Apetitiniai grybai lengvai papuoš šventinį stalą.
Žingsnis 1
Bulves nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nulupkite, tada supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į puodą. Pastatykite ant vidutinės ugnies, pasūdykite ir virkite daržoves, kol išvirs iki pusės.
Žingsnis 2
Dideliame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų ir grietinę. Česnaką susmulkinkite česnakų malūnėliu, o čederį - tarka. Į dubenį sudėkite sūrį ir česnaką. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Špinatų lapus 10 minučių pašaukite į orkaitę, kad jie suteiktų patiekalui gaivumo. Špinatų lapus galima naudoti pagal pageidavimą. Grybus nuplaukite po tekančiu vandeniu. Kepimo formą ištepkite sviestu, tada sudėkite bulves, špinatų lapus, faršą ir grybus. Įdėkite formą į orkaitę 20 minučių, tada išimkite ir viršų apibarstykite likusiu sūriu. Dėkite formą atgal į orkaitę 15 minučių.
Kategorijos