Publikavimo data: 2024-03-31
Grybai su konservuotomis pupelėmis
Užkandis iš grybų su konservuotomis pupelėmis - skanus patiekalas su azijietišku prieskoniu. Citrinų sultys suteikia lengvo citrusinių vaisių skonio ir pakeičia keptų daržovių skonį. Receptą galite papildyti prieskoniais. Pavyzdžiui, kajeno pipirų ir maltos kalendros.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite svogūnus ir morkas, išmaišykite. Retkarčiais pamaišydami kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Tai užtruks apie 8 minutes. Perkelkite grybus į keptuvę, išmaišykite. Maišydami kepkite 10 minučių. Į keptuvę įberkite druskos, pipirų ir citrinos sulčių ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite grybus ir pupeles. Perkelkite pupeles į keptuvę, išmaišykite ir kaitinkite 2 minutes. Į keptuvę suberkite smulkintą česnaką, išmaišykite ir išjunkite ugnį. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite patiekalą 15 minučių pastovėti.
Kategorijos