Grybai su konservuotomis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Grybai su konservuotomis pupelėmis

Užkandis iš grybų su konservuotomis pupelėmis - skanus patiekalas su azijietišku prieskoniu. Citrinų sultys suteikia lengvo citrusinių vaisių skonio ir pakeičia keptų daržovių skonį. Receptą galite papildyti prieskoniais. Pavyzdžiui, kajeno pipirų ir maltos kalendros.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Riešutai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Grybai su konservuotomis pupelėmis Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite svogūnus ir morkas, išmaišykite. Retkarčiais pamaišydami kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Tai užtruks apie 8 minutes. Perkelkite grybus į keptuvę, išmaišykite. Maišydami kepkite 10 minučių. Į keptuvę įberkite druskos, pipirų ir citrinos sulčių ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Grybai su konservuotomis pupelėmis Žingsnis 2
Sudėkite grybus ir pupeles. Perkelkite pupeles į keptuvę, išmaišykite ir kaitinkite 2 minutes. Į keptuvę suberkite smulkintą česnaką, išmaišykite ir išjunkite ugnį. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite patiekalą 15 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos