Grybai su konservuotomis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Grybai su konservuotomis pupelėmis

Užkandis iš grybų su konservuotomis pupelėmis - skanus patiekalas su azijietišku prieskoniu. Citrinų sultys suteikia lengvo citrusinių vaisių skonio ir pakeičia keptų daržovių skonį. Receptą galite papildyti prieskoniais. Pavyzdžiui, kajeno pipirų ir maltos kalendros.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Riešutai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai su konservuotomis pupelėmis Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite svogūnus ir morkas, išmaišykite. Retkarčiais pamaišydami kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Tai užtruks apie 8 minutes. Perkelkite grybus į keptuvę, išmaišykite. Maišydami kepkite 10 minučių. Į keptuvę įberkite druskos, pipirų ir citrinos sulčių ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Grybai su konservuotomis pupelėmis Žingsnis 2
Sudėkite grybus ir pupeles. Perkelkite pupeles į keptuvę, išmaišykite ir kaitinkite 2 minutes. Į keptuvę suberkite smulkintą česnaką, išmaišykite ir išjunkite ugnį. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite patiekalą 15 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos