Grybai su sūriu, grietine ir garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Grybai su sūriu, grietine ir garstyčiomis

Iš grybų galima gaminti įvairius patiekalus. įskaitant pikantiškus užkandžius. Sūriu ir česnaku įdarytų grybų, keptų orkaitėje, receptas yra tikra paspirtis tiems, kurie nenori sugaišti daug laiko ruošdami patiekalą. Keptos grybų kepurėlės yra skanios ir maistingos. Toks užkandis pravers per bet kokią šventę. Žingsnis po žingsnio receptas yra paprastas. Jis atliekamas keliais etapais. Galite naudoti bet kokios rūšies sūrį ir šviežius grybus, turinčius tankią struktūrą ir elastingą kepurėlę.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai su sūriu, grietine ir garstyčiomis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite sūrį su česnaku, įpilkite majonezo. Druska ir pipirai. Gerai išmaišykite. Mišiniu įdarykite grybų kepurėles.

Žingsnis 2

Grybai su sūriu, grietine ir garstyčiomis Žingsnis 2
Iškepkite grybus. Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi. Įdarytas grybų kepurėles sudėkite ant skardos. Kepkite grybus 30 minučių 200 ˚C temperatūroje, kol sūrio plutelė paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos