Publikavimo data: 2025-08-20
Grybai su švelnia kiauliena
Prancūzai pradėjo gaminti patiekalus iš grybų ir ši tradicija paplito visame pasaulyje. Grybų ir mėsos derinys sukuria sodrų, subalansuotą skonį. Gaminti patiekalus iš grybų gana paprasta ir greita. Iš jų visada galima pagaminti skanių užkandžių, pagrindinių patiekalų ir net padažų ar pagardų.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite gabaliukais ir apkepkite keptuvėje, pasūdykite ir įberkite prieskonių.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite jį į kepimo indo dugną. Aštriu peiliu supjaustykite svogūnus, kad jie būtų kuo mažesni.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite apskritimais, sumaišykite su majonezu, prieskoniais ir druska.
Žingsnis 4
Ant svogūnų sudėkite apkeptą mėsą, ant viršaus išdėliokite apskritimais supjaustytas bulves ir stambiai supjaustytus grybus. Paskutinis sluoksnis - tarkuotas sūris. Kepkite 180⁰C temperatūros orkaitėje 50 minučių.
Kategorijos