Grybai su švelnia kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Grybai su švelnia kiauliena

Prancūzai pradėjo gaminti patiekalus iš grybų ir ši tradicija paplito visame pasaulyje. Grybų ir mėsos derinys sukuria sodrų, subalansuotą skonį. Gaminti patiekalus iš grybų gana paprasta ir greita. Iš jų visada galima pagaminti skanių užkandžių, pagrindinių patiekalų ir net padažų ar pagardų.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Grybai su švelnia kiauliena Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite gabaliukais ir apkepkite keptuvėje, pasūdykite ir įberkite prieskonių.

Žingsnis 2

Grybai su švelnia kiauliena Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite jį į kepimo indo dugną. Aštriu peiliu supjaustykite svogūnus, kad jie būtų kuo mažesni.

Žingsnis 3

Grybai su švelnia kiauliena Žingsnis 3
Bulves supjaustykite apskritimais, sumaišykite su majonezu, prieskoniais ir druska.

Žingsnis 4

Grybai su švelnia kiauliena Žingsnis 4
Ant svogūnų sudėkite apkeptą mėsą, ant viršaus išdėliokite apskritimais supjaustytas bulves ir stambiai supjaustytus grybus. Paskutinis sluoksnis - tarkuotas sūris. Kepkite 180⁰C temperatūros orkaitėje 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos