Grybai su vyšniniais pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Grybai su vyšniniais pomidorais

Šampinjonai yra labiausiai paplitęs ir populiarus grybas. Šie grybai naudojami gaminant maistą daugelio tautų virtuvėse. Pirmieji žmonių užauginti grybai atsirado daugiau kaip prieš 1000 metų Italijoje ir greitai paplito po visą pasaulį. Jie ruošiami su įvairiais ingredientais ir įvairiausiais būdais, jūsų dėmesį kviečiame atkreipti į grybų salotas su vyšniomis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Grybai su vyšniniais pomidorais Žingsnis 1
Sutarkuokite virtus kiaušinius ir bulves. Smulkiai supjaustykite grybus ir kumpį.

Žingsnis 2

Grybai su vyšniniais pomidorais Žingsnis 2
Į salotų formą sudėkite tarkuotas bulves, pabarstykite pipirais ir aptepkite majonezu. Tada sudėkite kiaušinius, pabarstykite pipirais, druska ir aptepkite majonezu. Ant viršaus sudėkite marinuotus grybus, tada kumpį ir aptepkite majonezu. Ir paskutinis sluoksnis - pomidorai, supjaustyti ketvirčiais, ir žalieji svogūnai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos