Publikavimo data: 2024-09-17
Grybų filė salotos.
Šios salotos buvo sugalvotos Naujųjų metų išvakarių stalui, bet visiems šeimos nariams jos taip patiko, kad dabar jas gaminu nuolat kartą per savaitę. Salotos gana sočios, todėl jomis galite pakeisti pietus ar vakarienę. Ir jas labai paprasta paruošti.
Žingsnis 1
Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustykite, sumaišykite, pasiųskite kepti į keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies 10-12 minučių. Baigę kepti, sudėkite mišinį į lėkštę, uždengtą servetėle, kad ši sugertų aliejaus perteklių.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite filė, pabarstykite trupučiu druskos ir pipirų ir siųskite kepti į keptuvę (ant vidutinės ugnies, 15-17 min.). Iškepusios taip pat dedamos į lėkštę, uždengtą servetėle.
Žingsnis 3
Salotų dubenyje sumaišykite su svogūnais pakepintus grybus ir keptą vištieną. Pridėkite kubeliais supjaustytą šviežią agurką.
Žingsnis 4
Į salotinę įpilkite majonezo arba kito mėgstamo padažo ir sumaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 5
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 6
Masę paskirstykite ant žalių salotų lapų ir patiekite, ant viršaus pabarstydami tarkuotu sūriu.
Kategorijos