"Grybų giraitė" su konservuotais grybais žingsnis po žingsnio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

"Grybų giraitė" su konservuotais grybais žingsnis po žingsnio

Salotos su konservuotais grybais - skanus ir greitas užkandis prie bet kokios vakarienės. Grybai puikiai dera su daugeliu produktų. "Grybų glotnučiai" su vištiena gaunasi skanus ir labai sotus patiekalas dėl turtingos ingredientų sudėties. Sėkmingiausia šiam užkandžiui naudoti konservuotas opeles arba pievagrybius. Prieš naudojimą reikia nusunkti grybų skystį, tada nusausinti juos sietelyje ir tik tada dėti į salotas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

"Grybų giraitė" su konservuotais grybais žingsnis po žingsnio Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus produktus. Marinuotus agurkus supjaustykite kubeliais. Kiaušinius supjaustykite peiliu arba kiaušinių pjaustykle. Česnakus išspauskite per presą. Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

"Grybų giraitė" su konservuotais grybais žingsnis po žingsnio Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į dubenį sudėkite marinuotus agurkus, kiaušinius, vištieną ir kukurūzus. Įpilkite majonezo ir česnako. Viską gerai išmaišykite. Į salotų dubenį įdėkite serviravimo žiedą. Į jį sudėkite salotas. Ant viršaus tolygiai paskleiskite konservuotus grybus. Prieš patiekdami išimkite žiedą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, grybų salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, aštriai, vakarienė, žaliasis sezonas, bulvių sezonas, česnakų sezonas, pievų salotos su grybais, receptų knyga, kiaušinių salotos, marinuotų grybų salotos, marinuotų agurkų salotos, vištienos salotos, majonezo salotos, raudonųjų svogūnų salotos, daržovių salotos, česnakinės salotos, bulvių vakarienė, vištienos vakarienė

Kategorijos