Publikavimo data: 2024-06-24
"Grybų giraitė" su konservuotais grybais žingsnis po žingsnio
Salotos su konservuotais grybais - skanus ir greitas užkandis prie bet kokios vakarienės. Grybai puikiai dera su daugeliu produktų. "Grybų glotnučiai" su vištiena gaunasi skanus ir labai sotus patiekalas dėl turtingos ingredientų sudėties. Sėkmingiausia šiam užkandžiui naudoti konservuotas opeles arba pievagrybius. Prieš naudojimą reikia nusunkti grybų skystį, tada nusausinti juos sietelyje ir tik tada dėti į salotas.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus produktus. Marinuotus agurkus supjaustykite kubeliais. Kiaušinius supjaustykite peiliu arba kiaušinių pjaustykle. Česnakus išspauskite per presą. Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į dubenį sudėkite marinuotus agurkus, kiaušinius, vištieną ir kukurūzus. Įpilkite majonezo ir česnako. Viską gerai išmaišykite. Į salotų dubenį įdėkite serviravimo žiedą. Į jį sudėkite salotas. Ant viršaus tolygiai paskleiskite konservuotus grybus. Prieš patiekdami išimkite žiedą.
Kategorijos