Salotos "Forest Glade" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Salotos "Forest Glade"

Salotos "Forest Glade" pavadinimą gavo dėl savo išvaizdos. Ant viršaus ji papuošta žalumynais ir marinuotomis opuncijomis. Geriausia naudoti nedidelius grybus, kad juos būtų galima palikti sveikus. Salotos ruošiamos iš virtų bulvių, opijatų, vištienos ir sūrio su grietinės padažu. Toks užkandis puikiai tinka pietums, vakarienei ir užkandžiui.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Forest Glade" Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite nedideliais 5-8 mm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos "Forest Glade" Žingsnis 2
Bulves sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Salotos "Forest Glade" Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 4

Salotos "Forest Glade" Žingsnis 4
Didelius opiatus perpjaukite per pusę arba į keturias dalis.

Žingsnis 5

Salotos "Forest Glade" Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 6

Salotos "Forest Glade" Žingsnis 6
Paimkite plokščią salotinę arba kepimo indą, ant dugno sudėkite tarkuotas bulves. Paskleiskite jas lygiu sluoksniu ir apšlakstykite grietine.

Žingsnis 7

Salotos "Forest Glade" Žingsnis 7
Paskleiskite sūrio ir vištienos sluoksnį.

Žingsnis 8

Salotos "Forest Glade" Žingsnis 8
Vėl užtepkite grietinės sluoksnį, ant viršaus pabarstykite smulkintų krapų ir išdėliokite avižinius dribsnius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos