Publikavimo data: 2024-03-28
Salotos "Forest Glade"
Salotos "Forest Glade" pavadinimą gavo dėl savo išvaizdos. Ant viršaus ji papuošta žalumynais ir marinuotomis opuncijomis. Geriausia naudoti nedidelius grybus, kad juos būtų galima palikti sveikus. Salotos ruošiamos iš virtų bulvių, opijatų, vištienos ir sūrio su grietinės padažu. Toks užkandis puikiai tinka pietums, vakarienei ir užkandžiui.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite nedideliais 5-8 mm dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Bulves sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 4
Didelius opiatus perpjaukite per pusę arba į keturias dalis.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 6
Paimkite plokščią salotinę arba kepimo indą, ant dugno sudėkite tarkuotas bulves. Paskleiskite jas lygiu sluoksniu ir apšlakstykite grietine.
Žingsnis 7
Paskleiskite sūrio ir vištienos sluoksnį.
Žingsnis 8
Vėl užtepkite grietinės sluoksnį, ant viršaus pabarstykite smulkintų krapų ir išdėliokite avižinius dribsnius.
Kategorijos