Publikavimo data: 2024-06-24
"Grybų pieva" su opiatais
Salotos "Grybų giraitė" su marinuotomis opiatais - puikus užkandis bet kokiam šventiniam stalui. Patiekalas tikrai nustebins svečius savo nepaprastu skoniu ir grožiu. Šiuo atveju galite naudoti ne tik parduotuvėje pirktas, bet ir namuose marinuotas. Šis variantas yra ekonomiškiausias. Svarbu tik, kad grybai naminiams gaminiams būtų surinkti ekologiškose vietovėse ir konservuoti laikantis visų taisyklių, taip pat kad nebūtų pažeistos produkto laikymo sąlygos.
Žingsnis 1
Perdirbkite salotų ingredientus. Bulves sutarkuokite vidutine tarka. Vištieną supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite svogūną. Susmulkinkite kiaušinius. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Marinuotus agurkus supjaustykite šiaudeliais. Česnaką išspauskite presu arba supjaustykite peiliu. Padažui majonezą sumaišykite su česnaku.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į salotinę sudėkite bulves. Padarykite padažo tinklelį. Tada sudėkite vištieną, aptepkite padažu. Toliau sluoksniuokite svogūnus, kiaušinius ir marinuotus agurkus, tarp kiekvieno sluoksnio padarykite padažo tinklelį. Pabarstykite tarkuotu sūriu. Ant sūrio užpilkite padažą, tolygiai paskirstykite. Ant viršaus, salotų viduryje, sudėkite marinuotus opijatus. Norėdami, kad visi ingredientai įsigertų, įdėkite salotas į šaldytuvą 1 valandai.
Kategorijos