"Grybų pieva" su opiatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

"Grybų pieva" su opiatais

Salotos "Grybų giraitė" su marinuotomis opiatais - puikus užkandis bet kokiam šventiniam stalui. Patiekalas tikrai nustebins svečius savo nepaprastu skoniu ir grožiu. Šiuo atveju galite naudoti ne tik parduotuvėje pirktas, bet ir namuose marinuotas. Šis variantas yra ekonomiškiausias. Svarbu tik, kad grybai naminiams gaminiams būtų surinkti ekologiškose vietovėse ir konservuoti laikantis visų taisyklių, taip pat kad nebūtų pažeistos produkto laikymo sąlygos.
Gaminimo laikas
105 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Grybų pieva" su opiatais Žingsnis 1
Perdirbkite salotų ingredientus. Bulves sutarkuokite vidutine tarka. Vištieną supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite svogūną. Susmulkinkite kiaušinius. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Marinuotus agurkus supjaustykite šiaudeliais. Česnaką išspauskite presu arba supjaustykite peiliu. Padažui majonezą sumaišykite su česnaku.

Žingsnis 2

"Grybų pieva" su opiatais Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į salotinę sudėkite bulves. Padarykite padažo tinklelį. Tada sudėkite vištieną, aptepkite padažu. Toliau sluoksniuokite svogūnus, kiaušinius ir marinuotus agurkus, tarp kiekvieno sluoksnio padarykite padažo tinklelį. Pabarstykite tarkuotu sūriu. Ant sūrio užpilkite padažą, tolygiai paskirstykite. Ant viršaus, salotų viduryje, sudėkite marinuotus opijatus. Norėdami, kad visi ingredientai įsigertų, įdėkite salotas į šaldytuvą 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos