Publikavimo data: 2024-04-05
Miško pieva su grybais
Originalios salotos "Miško giraitė su grybais", savo išvaizda primenančios grybų giraitę. Grybų užkandžių pyragas su vištiena ruošiamas žingsnis po žingsnio iš turimų produktų. Pagal receptą Miško glindos su pievagrybiais sluoksniais išdėliojamos formoje, pradedant nuo viršaus. Tada forma apverčiama. Kad grybų glotnučiai išeitų gražūs, paimkite marinuotų grybų su mažomis kepurėlėmis. "Tortas" su grybais gaunasi nepakartojamos išvaizdos ir skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Sutarkuokite bulves ir morkas. Virtus kiaušinius supjaustykite kubeliais. Iš grybų nusausinkite skystį. Smulkiai supjaustykite krapus. Supjaustykite kumpį kubeliais. Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Paimkite nedidelę 18-20 cm skersmens formą. Ant formos dugno sudėkite grybus kepurėlėmis į apačią. Užpildykite grybus krapų žalumynais. Šaukštu išlyginkite sluoksnį. Ant žalumynų užtepkite majonezo tinklelį. Išdėliokite supjaustytus kiaušinius. Uždenkite majonezo tinkleliais. Į formeles pabarstykite tarkuoto sūrio ir išlyginkite šaukštu, uždenkite majonezu. Toliau dedamas kumpio sluoksnis. Ant kumpio užtepkite majonezo. Suberkite tarkuotas morkas, šiek tiek sutrinkite šaukštu ir aptepkite majonezu. Paskutinis sluoksnis bus bulvės. Gerai išlyginkite paviršių. Uždenkite plokščiu indu ir atsargiai apverskite. Išimkite formą.
Kategorijos