Salotos "Grybų pieva", žingsnis po žingsnio receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Grybų pieva", žingsnis po žingsnio receptas

Grybai yra puikus ingredientas įvairiems užkandžiams gaminti. Ypač patogu juos marinuoti. Iš jų galima paruošti skanių ir švelnių salotų, pridėjus paprastų produktų. Marinuoti grybai puikiai dera su virtomis daržovėmis ir kiaušiniais. Grybų salotas galima gardinti bet kokiu padažu: augalinio aliejaus, grietinės ar majonezo pagrindu.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Grybų pieva", žingsnis po žingsnio receptas Žingsnis 1
Supjaustykite salotoms skirtus ingredientus. Bulves sutarkuokite vidutine tarka. Kiaušinius supjaustykite plonais griežinėliais. Supjaustykite kumpį kubeliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka, o lydytą sūrį - vidutine tarka. Iš grybų nusausinkite skystį.

Žingsnis 2

Salotos "Grybų pieva", žingsnis po žingsnio receptas Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite bulves į salotinę ir padarykite majonezo tinklelį. Tada išdėliokite kiaušinius, aptepkite majonezu. Toliau sluoksniuokite kumpį ir tarkuotas morkas, kiekvieną sluoksnį užpilkite majonezu. Pabarstykite tarkuotu lydytu sūriu, ant jo paskirstykite marinuotus grybus. Padėkite patiekalą į šaldytuvą 1 valandai, kad marinatas įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos