"Grybų giraitė" su korėjietiškomis morkomis ir šviežiomis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

"Grybų giraitė" su korėjietiškomis morkomis ir šviežiomis žolelėmis

Salotos "Pievagrybių pievelė" su korėjietiškomis morkomis - tikras kulinarijos meno kūrinys, kuris pakeis bet kokį šventinį stalą. Tokį užkandį gali pasigaminti kiekvienas. Norėdami sutaupyti laiko, parduotuvėje nusipirkite paruoštų korėjietiškų morkų. Paruoškite dviejų rūšių indus salotoms: gilų stačiakampį arba apvalų dubenį, taip pat plokščią didelio dydžio serviravimo lėkštę. Taip pat reikės maisto plėvelės.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Grybų giraitė" su korėjietiškomis morkomis ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Filė virkite pasūdytame vandenyje 20 minučių, kol suminkštės. Atvėsinkite mėsą. Supjaustykite nedideliais kubeliais. Keptuvę su kiaušiniais uždėkite ant viryklės. Supilkite vandenį. Užvirkite. Užvirus virkite 10 minučių. Išimkite lukštus ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

"Grybų giraitė" su korėjietiškomis morkomis ir šviežiomis žolelėmis Žingsnis 2
Paruoškite salotas "Pievagrybių pievelė" su korėjietiškomis morkomis. Gilią salotinę uždenkite maistine plėvele taip, kad ji siektų šonų kraštus. Tolygiai paskirstykite grybus kepurėlėmis žemyn. Išdėliokite petražoles ir krapus. Ant viršaus sudėkite vištieną. Pagardinkite druska ir pipirais. Išdėliokite korėjietiškas morkas. Užtepkite sūrio. Aptepkite majonezu. Pabarstykite tarkuotais kiaušiniais. Uždenkite užkandį maistine plėvele, užspauskite plėvelės kraštus. Padėkite valandai į šaltą vietą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos