Publikavimo data: 2024-06-24
"Grybų giraitė" su korėjietiškomis morkomis ir šviežiomis žolelėmis
Salotos "Pievagrybių pievelė" su korėjietiškomis morkomis - tikras kulinarijos meno kūrinys, kuris pakeis bet kokį šventinį stalą. Tokį užkandį gali pasigaminti kiekvienas. Norėdami sutaupyti laiko, parduotuvėje nusipirkite paruoštų korėjietiškų morkų. Paruoškite dviejų rūšių indus salotoms: gilų stačiakampį arba apvalų dubenį, taip pat plokščią didelio dydžio serviravimo lėkštę. Taip pat reikės maisto plėvelės.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Filė virkite pasūdytame vandenyje 20 minučių, kol suminkštės. Atvėsinkite mėsą. Supjaustykite nedideliais kubeliais. Keptuvę su kiaušiniais uždėkite ant viryklės. Supilkite vandenį. Užvirkite. Užvirus virkite 10 minučių. Išimkite lukštus ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas "Pievagrybių pievelė" su korėjietiškomis morkomis. Gilią salotinę uždenkite maistine plėvele taip, kad ji siektų šonų kraštus. Tolygiai paskirstykite grybus kepurėlėmis žemyn. Išdėliokite petražoles ir krapus. Ant viršaus sudėkite vištieną. Pagardinkite druska ir pipirais. Išdėliokite korėjietiškas morkas. Užtepkite sūrio. Aptepkite majonezu. Pabarstykite tarkuotais kiaušiniais. Uždenkite užkandį maistine plėvele, užspauskite plėvelės kraštus. Padėkite valandai į šaltą vietą.
Kategorijos