"Grybų giraitė" su vištiena ir opiatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

"Grybų giraitė" su vištiena ir opiatais

Salotos "Grybų giraitė" yra puiki įprastų alyvuogių alternatyva, kuri leis jums paįvairinti šventinį stalą. Beje, palyginti su tuo pačiu alyvuogių patiekalu, šios salotos yra labiau dietinės. O jei majonezą pakeisite natūraliu jogurtu, galite pamiršti apie žalą figūrai ir kitą dieną nebėgti į sporto salę. Nepamirškite iš anksto nusipirkti maisto plėvelės. Virtą vištienos krūtinėlę geriau palikti atvėsti sultinyje, kad vėliau mėsa nebūtų sausa.
Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Grybų giraitė" su vištiena ir opiatais Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Smulkiai supjaustykite vištieną, bulves, agurkus ir žaliuosius svogūnus. Iš agurkų išspauskite skystį. Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

"Grybų giraitė" su vištiena ir opiatais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite grybus į salotinę kepurėlėmis žemyn. Tada išdėliokite žaliųjų svogūnų, bulvių, vištienos, kiaušinių ir agurkų sluoksnius, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu. Tada salotinę uždenkite maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 1,5 valandos. Tada išimkite salotinę, nuimkite plėvelę ir apverskite salotas ant plačios lėkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos