Publikavimo data: 2024-06-24
"Grybų giraitė" su vištiena ir opiatais
Salotos "Grybų giraitė" yra puiki įprastų alyvuogių alternatyva, kuri leis jums paįvairinti šventinį stalą. Beje, palyginti su tuo pačiu alyvuogių patiekalu, šios salotos yra labiau dietinės. O jei majonezą pakeisite natūraliu jogurtu, galite pamiršti apie žalą figūrai ir kitą dieną nebėgti į sporto salę. Nepamirškite iš anksto nusipirkti maisto plėvelės. Virtą vištienos krūtinėlę geriau palikti atvėsti sultinyje, kad vėliau mėsa nebūtų sausa.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Smulkiai supjaustykite vištieną, bulves, agurkus ir žaliuosius svogūnus. Iš agurkų išspauskite skystį. Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite grybus į salotinę kepurėlėmis žemyn. Tada išdėliokite žaliųjų svogūnų, bulvių, vištienos, kiaušinių ir agurkų sluoksnius, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu. Tada salotinę uždenkite maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 1,5 valandos. Tada išimkite salotinę, nuimkite plėvelę ir apverskite salotas ant plačios lėkštės.
Kategorijos