Publikavimo data: 2024-06-24
"Grybų gyslelė" - labai paprastas sluoksniuotos tešlos salotų receptas
"Grybų želė" - žingsnis po žingsnio receptas su nuotraukomis, pagal kurį kiekvienas gali lengvai ir paprastai paruošti originalų užkandį. Tai sluoksniuotas patiekalas su paslaptimi, kuris tikrai taps šventinio stalo hitu. Salotos gaunasi ne tik gražios, bet ir labai skanios dėl sėkmingo produktų derinio, kurį ras bet kurios šeimininkės namuose.
Žingsnis 1
Paruoškite virtus produktus. Vištienos filė virkite 20 minučių pasūdytame vandenyje su lauro lapu. Atvėsinkite, smulkiai supjaustykite. Bulves ir morkas virkite 15-20 minučių. Kietai virtus kiaušinius virkite 10 minučių. Mėsą, daržoves ir kiaušinius atvėsinkite, nulupkite, sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas "Pievagrybių pievelė". Gilią salotinę plokščiu dugnu išklokite maistine plėvele. Išdėliokite grybus kepurėlėmis žemyn. Pabarstykite svogūnų ir petražolių žalumynais. Paskleiskite bulves. Pasūdykite, pabarstykite pipirais, aptepkite majonezu. Išdėliokite kiaušinius. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, aptepkite majonezo sluoksniu. Išdėliokite morkas. Aptepkite majonezu. Tolygiai paskirstykite agurkus, tada vištieną, druską, pipirus, majonezą. Pabarstykite sūriu, aptepkite majonezu. Uždenkite maistine plėvele ir valandą palaikykite šaldytuve.
Kategorijos