Grybų ir jūros gėrybių julienai "Aristocrat" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Grybų ir jūros gėrybių julienai "Aristocrat"

Grybų ir jūros gėrybių "Julienne Aristocrat" - tai patiekalas, kuris nuo pirmo kąsnio nustebins savo turtingu ir intensyviu skoniu. Švelnus krevečių, kalmarų ir midijų skonis po grybų su svogūnais ir vištiena padažu patiks visiems be išimties. Jūsų svečiai ir artimieji liks patenkinti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų ir jūros gėrybių julienai "Aristocrat" Žingsnis 1
Svogūnai ir grybai supjaustomi kubeliais ir sudedami į keptuvę. Kepama saulėgrąžų aliejuje. Kepkite, kol išgaruos visas skystis.

Žingsnis 2

Grybų ir jūros gėrybių julienai "Aristocrat" Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite midijas, kalmarus ir krevetes, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kepkite 3-4 minutes. Įpilkite sviesto.

Žingsnis 3

Grybų ir jūros gėrybių julienai "Aristocrat" Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite grietinę ir grietinėlę, suberkite krapus, išmaišykite ir troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 4

Grybų ir jūros gėrybių julienai "Aristocrat" Žingsnis 4
Perkelkite džiūvėsėlius į kepimo indą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių. Po 10 minučių išimkite formą ir apibarstykite julieną sūriu. Palikite orkaitėje dar porai minučių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos