Publikavimo data: 2024-06-22
Grybų ir jūros gėrybių julienai "Aristocrat"
Grybų ir jūros gėrybių "Julienne Aristocrat" - tai patiekalas, kuris nuo pirmo kąsnio nustebins savo turtingu ir intensyviu skoniu. Švelnus krevečių, kalmarų ir midijų skonis po grybų su svogūnais ir vištiena padažu patiks visiems be išimties. Jūsų svečiai ir artimieji liks patenkinti.
Žingsnis 1
Svogūnai ir grybai supjaustomi kubeliais ir sudedami į keptuvę. Kepama saulėgrąžų aliejuje. Kepkite, kol išgaruos visas skystis.
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite midijas, kalmarus ir krevetes, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kepkite 3-4 minutes. Įpilkite sviesto.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite grietinę ir grietinėlę, suberkite krapus, išmaišykite ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 4
Perkelkite džiūvėsėlius į kepimo indą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių. Po 10 minučių išimkite formą ir apibarstykite julieną sūriu. Palikite orkaitėje dar porai minučių, kol iškeps.
Kategorijos