Grybų kepurėlės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Grybų kepurėlės

Sultingas ir sotus užkandis iš minimalaus kiekio ingredientų, kurių jau dabar galite turėti savo šaldytuve. Šis užkandis puikiai papildys bet kokią vakarienę ir puikiai atrodys ant šventinio stalo.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Grybų kepurėlės Žingsnis 1
Atskirkite kojas nuo grybų. Supjaustykite kojas griežinėliais ir sudėkite į dubenį.

Žingsnis 2

Grybų kepurėlės Žingsnis 2
Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir viską išmaišykite. Įpilkite majonezo ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Grybų kepurėlės Žingsnis 3
Šaukštu sudėkite mišinį į kepurėles ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Palikite orkaitėje 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos