Publikavimo data: 2025-08-18
Grybų košės receptas su pievagrybiais ir bulvėmis
Grybų košė su pievagrybiais ir bulvėmis yra labai švelni, kvapni ir labai skani. Tokią bulvių košę galima pagaminti beveik iš bet kokių grybų, tačiau ypač skani ji būna iš miško grybų. Tinka pakalnutės, pakalnutės ir net pievagrybiai. Grybų košė su baravykais gali būti savarankiškas garnyras arba įeiti į kompleksinį ar sudėtinį mėsos ir vištienos patiekalų garnyrą. Pabandykite ją pasigaminti pagal mūsų receptą - jums tikrai patiks.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Pievagrybius supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus 2-3 minutes pakepinkite susmulkintą svogūną, kol taps skaidrus.
Žingsnis 5
Sudėkite grybus su svogūnais ir kepkite dar 15-20 minučių.
Žingsnis 6
Į gilų dubenį sudėkite apkeptus grybus ir svogūnus, pasūdykite pagal skonį.
Žingsnis 7
Sudėkite grietinėlę, sviestą ir džiūvėsėlius.
Žingsnis 8
Plakite maišytuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 9
Grybų košė su pievagrybiais ir bulvėmis paruošta. Patiekite karštą kaip atskirą patiekalą arba kartu su garnyru. Gero apetito!
Kategorijos