Publikavimo data: 2025-08-19
Grybų košės receptas su pievagrybiais ir grietinėle
Tyrė su pievagrybiais ir grietinėle yra vienas harmoningiausių patiekalų, kuriame ingredientai puikiai papildo vienas kitą. Šią tyrę galima gaminti su bet kokiais grybais. Tinka pakalnutės, smidrai, baltieji grybai arba pievagrybiai. Grybų košė su pievagrybiais gali būti savarankiškas garnyras arba įeiti į kompleksinį ar sudėtinį mėsos ir vištienos patiekalų garnyrą. Pabandykite ją pasigaminti pagal mūsų receptą - jums tikrai patiks.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Pievagrybius supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus 15-20 minučių pakepinkite smulkintus svogūnus, morkas, bulves ir grybus.
Žingsnis 5
Į gilų indą sudėkite keptus grybus ir bulves, pasūdykite pagal skonį.
Žingsnis 6
Įpilkite grietinėlės, pipirų ir Provanso žolelių.
Žingsnis 7
Plakite maišytuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 8
Grybų košė su pievagrybiais ir grietinėle paruošta. Patiekite karštus kaip atskirą patiekalą arba su garnyru. Gero apetito!
Kategorijos