Publikavimo data: 2025-08-18
Grybų omletas
Omletas yra labai universalus pusryčių patiekalas. Kad jis būtų sotesnis, galite pridėti norimų ingredientų. Šiame recepte omletas puikiai derinamas su grybais ir daržovėmis.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite grietinę. Pagardinkite druska ir prieskoniais. Gerai išmaišykite plaktuvu.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite saulėgrąžų aliejuje, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite smulkiai supjaustytus pievagrybius ir nuolat maišydami kepkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Kiaušinių mišinį supilkite ant grybų ir svogūnų.
Žingsnis 5
Supjaustykite pomidorus ir svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 6
Ant omleto viršaus sudėkite pomidorus ir svogūnus, uždenkite dangčiu ir kepkite 10 minučių ant silpnos ugnies.
Kategorijos