Grybų omletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Grybų omletas

Omletas yra labai universalus pusryčių patiekalas. Kad jis būtų sotesnis, galite pridėti norimų ingredientų. Šiame recepte omletas puikiai derinamas su grybais ir daržovėmis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Grybų omletas Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite grietinę. Pagardinkite druska ir prieskoniais. Gerai išmaišykite plaktuvu.

Žingsnis 2

Grybų omletas Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite saulėgrąžų aliejuje, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Grybų omletas Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite smulkiai supjaustytus pievagrybius ir nuolat maišydami kepkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Grybų omletas Žingsnis 4
Kiaušinių mišinį supilkite ant grybų ir svogūnų.

Žingsnis 5

Grybų omletas Žingsnis 5
Supjaustykite pomidorus ir svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 6

Grybų omletas Žingsnis 6
Ant omleto viršaus sudėkite pomidorus ir svogūnus, uždenkite dangčiu ir kepkite 10 minučių ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaušinių patiekalai, karšti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pusryčiai, omletas, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, omletas su pienu

Kategorijos