Publikavimo data: 2024-09-16
"Grybų pieva" su agurkais.
Salotos "Mushroom Glade" su agurkais pasirodo gaivios ir ryškios. Tinka bet kokie grybai: ir švieži, ir marinuoti. Imkite vidutinio dydžio agurką - jis turi švelnesnę odelę ir mažesnes sėklas, kurios gali sugadinti užkandžio skonį. Tradiciškai yra du patiekimo būdai: "apversti" ir sudėti sluoksniais. Vienas dalykas išlieka nepakitęs visose salotų variacijose - užkandžio viršus puošiamas miško dovanomis. Jei norite, kad patiekalas būtų sotus, būtinai įdėkite mėsos: vištienos, jautienos, žuvies arba liežuvio.
Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą. Nulupkite agurką nuo odelės ir pertrinkite jį per tarką su dideliais dantukais. Panašiai supjaustykite bulves, morkas, kiaušinį. Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais. Smulkiai susmulkinkite žaliąjį svogūną ir krapus.
Žingsnis 2
Pradėkite rinkti grybų gyslelę. Gilų indą uždenkite maistine plėvele, kad kraštai atsikištų nuo šonų. Sudėkite grybus kepurėlėmis žemyn, stengdamiesi palikti kuo mažiau tarpo tarp jų. Gausiai pabarstykite smulkintomis žolelėmis, aptepkite nedideliu kiekiu majonezo. Tada ateina eilė morkoms, taip pat išteptoms majonezu.
Žingsnis 3
Baigkite surinkti salotas. Po morkų sluoksniu paskirstykite rūkytą kumpį, pagardintą druska ir pipirais, aptepkite majonezo tinkleliu. Kitas sluoksnis - švieži agurkai ir nedidelis kiekis majonezo. Galutiniai akordai - bulvės ir kiaušiniai, ištepti padažu ir pabarstyti druska bei pipirais. Salotų viršų uždenkite plėvele ir padėkite į bendrą šaldytuvo skyrių 2 valandoms.
Kategorijos