Publikavimo data: 2024-09-16
"Grybų pieva" su korėjietiškomis morkomis
Salotos "Grybų giraitė" ruošiamos su morkomis, tačiau, kad būtų pikantiškiau, virtas morkas galite pakeisti korėjietiškomis morkomis. Šis užkandis jau seniai populiarus Rusijoje ir, priešingai nei pavadinimas, neturi nieko bendra su Korėja, nes buvo išrastas SSRS pagal kimči kopūstų receptą. Tokio produkto kaip Pekino kopūstai SSRS nebuvo, todėl jie buvo pakeisti morkomis, paliekant tuos pačius prieskonius. Rauginimo būdas ir aštrumas šiam patiekalui buvo perduotas iš korėjiečių virtuvės.
Žingsnis 1
Perdirbkite salotoms skirtus ingredientus. Paimkite keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų ir įkaitinkite. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir kepkite juos apie 3 minutes, sudėkite nesmulkintus opijatus ir kepkite, kol suminkštės, apie 20-25 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite. Supjaustykite filė nedideliais gabalėliais, o kiaušinius - 0,5 x 0,5 cm dydžio kubeliais. Sūrį susmulkinkite sūrio tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas "Pievagrybių pievelė". Į salotinę sudėkite korėjietiškas morkas, sudėkite vištienos filė, opijatus ir svogūnus, tada sumaišykite. Po to į likusius produktus įmuškite kiaušinius ir sūrį, įberkite pipirų, įpilkite majonezo ir išmaišykite salotas, kol padažas tolygiai pasiskirstys.
Kategorijos