"Grybų pieva" su korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

"Grybų pieva" su korėjietiškomis morkomis

Salotas "Mushroom Glade" paprastai sudaro bulvės, morkos, grybai, svogūnai, kiaušiniai ir žalumynai. Tačiau pabandykite virtas morkas pakeisti salotomis "Korėjietiškos morkos". Egzistuoja versija, kad šis daržovių gaminimo būdas atsirado kartu su korėjiečiais, 1930 m. deportuotais iš Vidurinės Azijos į SSRS. Ir taip jie pritaikė turimus produktus į jiems pažįstamus patiekalus. Korėjietiško stiliaus morkas galite pasigaminti patys arba nusipirkti jau paruoštų.
Gaminimo laikas
185 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Grybų pieva" su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Pagaminkite majonezą. Į dubenėlį įmuškite vieną kiaušinį, įberkite druskos, garstyčių ir cukraus. Pamažu plona srovele supilkite augalinį aliejų, plakant majonezą panardinamuoju maišytuvu.

Žingsnis 2

"Grybų pieva" su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Supjaustykite salotoms skirtus ingredientus. Bulves, lydytą sūrį ir kiaušinį susmulkinkite ant tarkos. Vištieną supjaustykite 0,7x0,7 cm dydžio kubeliais. Agurkus ir žaliuosius svogūnus supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

"Grybų pieva" su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Į serviravimo žiedą sluoksniais sudėkite sūrį, tada marinuotus agurkus, tada vištieną. Tada sudėkite korėjietiškas morkas, kitą sluoksnį bulvių, tada kiaušinį, tada sudėkite svogūnus, viršutinį sluoksnį - grybus. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Palikite salotas 2 valandoms šaldytuve, kad įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos