Publikavimo data: 2024-09-17
"Grybų pieva" su korėjietiškomis morkomis
Salotas "Mushroom Glade" paprastai sudaro bulvės, morkos, grybai, svogūnai, kiaušiniai ir žalumynai. Tačiau pabandykite virtas morkas pakeisti salotomis "Korėjietiškos morkos". Egzistuoja versija, kad šis daržovių gaminimo būdas atsirado kartu su korėjiečiais, 1930 m. deportuotais iš Vidurinės Azijos į SSRS. Ir taip jie pritaikė turimus produktus į jiems pažįstamus patiekalus. Korėjietiško stiliaus morkas galite pasigaminti patys arba nusipirkti jau paruoštų.
Žingsnis 1
Pagaminkite majonezą. Į dubenėlį įmuškite vieną kiaušinį, įberkite druskos, garstyčių ir cukraus. Pamažu plona srovele supilkite augalinį aliejų, plakant majonezą panardinamuoju maišytuvu.
Žingsnis 2
Supjaustykite salotoms skirtus ingredientus. Bulves, lydytą sūrį ir kiaušinį susmulkinkite ant tarkos. Vištieną supjaustykite 0,7x0,7 cm dydžio kubeliais. Agurkus ir žaliuosius svogūnus supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Į serviravimo žiedą sluoksniais sudėkite sūrį, tada marinuotus agurkus, tada vištieną. Tada sudėkite korėjietiškas morkas, kitą sluoksnį bulvių, tada kiaušinį, tada sudėkite svogūnus, viršutinį sluoksnį - grybus. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Palikite salotas 2 valandoms šaldytuve, kad įsigertų.
Kategorijos